Om Os

Formål

Drøm Aps er skabt med kun et formål - nemlig at kunne give enhver, en så god søvn som mulig.

 

Når nu vi tilbringer en trediedel af vores tid i sengen gennem hele livet, så er det vigtigt, at man ligger godt. Ved at ligge godt, så giver man nemlig de bedste betingelser for ens krop og sind til at slappe og hvile sig. Og det er let at mærke, når det sker, for så vågner man med fornyet energi, og er bedst muligt klar til at varetage de kommende fornøjelser og strabadser. 

 

Vores Løfte

Vi lover enhver kunde, at vi ikke går på kompromis, hvad angår kvaliteten af vores madrassers materialer. Så når du køber en seng hos os, så vil det indvendige i din seng altid være i top og af bedste kvalitet, så din krop har de bedst mulige betingelser for at få en god søvn. 

 

At tilbyde den bedste kvalitet af materialer, skal dog ikke gå ud over tilgængeligheden, således skal vores produkter prismæssigt være tilgængelig for langt de fleste.

 

Design

Vi laver altid selv vores design af sengene. Både det udvendige design, som øjet kan se, men også det indvendige design på strukturen af madrasserne opbygning. Så hvis man har en Drøm seng, så kan man være sikker på, at sengene fra top til bund er af dansk design. Vi får derefter sengene produceret udenlands, således vi sikrer, at vi opnår både kvalitet og overkommelig pris.